LUDILO!

SENZACIJA! HAJDUK HOĆE TITULU I DOVODI VICEŠAMPIONA SVETA: Stiže Hrvat iz Madrida, spreman da izda Dinamo!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Pregovori su u ozbiljnoj fazi.

Izvor: Profimedia

U Splitu sanjaju titulu prvaka Hrvatske, prvu još od 2005. godine, a kako bi uspeli da dođu do šampionskog pehara spremni su da ulože i ozbiljna sredstva tokom januara!

Ne planiraju da prodaju najboljeg igrača lige Marka Livaju, a sada su u ozbiljnom pregovorima sa Šimom Vrsaljkom, prenosi portal "Germanijak". Član generacije Zlatka Dalića koja je bila vicešampion sveta 2018. godine voljan je da se vrati u HNL i to u redove Splićana.

To će posebno zaboleti navijače Dinama pošto je Vrsaljko ponikao na "Maksimiru" i od 2009. do 2013. godine bio njihov prvotimac, a potom se uputio u inostranstvo: u Đenovu, Sasuolo, Inter i Atletiko Madrid.

Vrsaljkova karijera je u velikom padu od Mundijala u Rusiji pošto je imao veliki broj povreda, dok trenutno nije ni u najboljim odnosima sa selektorom Zlatkom Dalićem. Postepeno se vraćao u rotaciju Čola Simeonea u Atletiku, ali se uvek pojavi neka nova povreda koja ga izbaci iz koloseka.

Tako je i trenutno van tima, a ukupno je ove sezone nastupio na devet mečeva za "jorgandžije" i zabeležio gol i asistenciju, igrajući čak i na mestu štopera, pored prirodnog mesta desnog beka.

U vrhu HNL je prava gužva, pa tako Dinamo, Rijeka i Osijek imaju po 40 bodova, dok je Hajduk na 35. Ipak, dva najveća hrvatska kluba su odigrala po utakmicu manje do sada, pa svi veruju da će na "duge staze" to biti trka između njih, uz svo poštovanje Rijeci i Osijeku.

Tagovi