Fudbal

HAOS! SUDIJA PONIŠTIO GOL, SVI SE PITAJU ZAŠTO: U Milanu besni zbog "VAR KRAĐE", nikom nije jasno šta se desilo! (VIDEO)

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

"Rosoneri" ne mogu da se pomire s odlukom zbog koje su ostali poraženi na svom terenu.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Italija bruji o "sudijskoj krađi" - u Milanu se osećaju pokradeno nakon što im je u nadoknadi vremena poništen izjednačujući pogodak u velikom okršaju protiv Napolija, a sve nakon gledanja VAR snimka!

Napoli je savladao Milan 1:0 na "San Siru", ali tek nakon što su sudije šokirale sve na stadionu za mnoge nepojmljivom odlukom da ponište pogodak Franka Kesija.

Slavio je Napoli golom Eljifa Elmasa u 5. minutu, ali 90. minut je taj o kojem svi pričaju. Napadao je Milan žestoko, ubacivali su uporno loptu u šesnaesterac, a onda se posle jedne odbijene lopte na pravom mestu našao Frank Kesi. On je odlično šutirao za veliko slavlje u Milanu...

A onda je sudija odlučio da pogleda VAR i poništi pogodak kada je sve naizgled bilo "čisto". U čemu je zapravo bio problem?

Problem je bio u Olivijeu Žiruu koji se nalazio na travi zajedno sa defanzivcem Napolija Žuanom Žezusom. Defanzivac Milana Kalulu je natrčao na jednu odbijenu loptu i ona je otišla ka Žezusu, koji prema sudijskoj odluci nije mogao dovoljno dobro da izbije loptu.

Problem je u tome što je Žezusa ometao Žiru da bolje reaguje, a francuski napadač je prilikom ometanja bio u ofsajdu. I to je sudijama bio razlog za poništavanje pogotka.

Naravno, odmah nakon meča, usledile su velike kritike na račun sudija iz Milanovog "kampa", žaleći se na skandaloznu odluku, govoreći da Davide Masa nipošto nije smeo da poništi njihov pogodak.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi