Fudbal

JA DA SE UPLAŠIM? NAVIKAO SAM NA BOMBE OD 1999: Tadić o okršaju sa navijačima - "Možda mislite da sam malo lud..."

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Ništa ne može da uplaši kapitena ajaksa.

Izvor: YouTube/AT5/Screenshot

Dušan Tadić je još jednom kao kapiten Ajaksa pokazao da je "gazda" na terenu. U velikom derbiju protiv Fejnorda upisao je asistenciju i gol za velika tri boda (2:0), a nakon svega je imao vatreni oproštaj od Roterdama.

Navijači Fejnorda su čekali autobus sa igračima Ajaksa posle meča i umalo je došlo do velikog okršaja, ali srećom vozač je bio dovoljno priseban da spreči kamenovanje. Tako su se svi neredi završili na utakmici, kada su navijači Fejnorda potrošili "tonu" pirotehnike.

Nakon meča su novinari upitali Dušana Tadića da li se uplašio baklji i vatrometa, na šta se srpski reprezentativac samo nasmejao, pošto se takvih scena nagledao tokom karijere.

"To me je samo motivisalo. I stadion je trebalo da bude pun, svi da budu protiv nas, tada dobijam snagu. Nije bi bilo ništa strašno. Ne, zaista ne. Možda mislite da sam malo lud, ali navikao samo na bombe u Srbiji, kao 1999. godine...", rekao je Dušan Tadić.

Kapiten Ajaksa nije zadovoljan što su trenutno drugi na tabeli, sa bodom zaostatka u odnosu na PSV.

"Izgubili smo previše bodova ove sezone u Erediviziji. Naravno, ne želimo da zaostajemo za PSV Ajndhovenom i Fejnordom", poručio je Tadić čiji tim je dominantno stigao do nokaut faze Lige šampiona.

Tagovi