Strašno!

UŽASNA POVREDA ARSENALOVOG GOLMANA: Navijači ga pamte po kiksu, sad je dobio strašan udarac! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Golman koji u Londonu nije opravdao očekivanja sada je u medijima zbog teške povrede koju je doživeo.

Izvor: Profimedia/Instagram/runaralex/printscreen

Golman Aleks Runarson koji je kao pozajmljeni fudbaler Arsenala nastupa u Belgiji zadobio je tešku povredu prethodnog vikenda.

Pravo sa terena, gde su mu klupski lekari ukazali pomoć prebačen je u bolnicu zbog udarca u glavu. Golmana Levena sudario se sa napadačem protivničkog tima, a u duelu sa Noom Lang iz Briža izvukao je deblji kraj.

Već na prvi pogled videlo se da je dobio jak udarac u glavu, a fotografija koju je podelio iz bolnice pokazuje da će ovaj sudar verovatno ostaviti ožiljak na levom delu njegovog čela.

I u takvom stanju, Aleks je želeo da brani. Nakon što mu je ukazana prva pomoć on se vratio među stative, ali je na poluvremenu ostao u svlačionici. verovatno su tada svi u klubu shvatili da je situacija ozbiljnija nego što se pretpostavljalo, pa je Runarson nakon završetka prvog dela meča sa stadiona prebačen u bolnicu.

Izvor: Instagram/runaralex/printscreen

Runar Aleks Runarson potpisao je ugovor sa Arsenalom pred kraj leta 2020. godine, ali se nije najbolje snašao u Londonu. Narednog leta se preselio na pozajmicu u belgijski Leven gde trenutno brani, a za tim iz Londona nastupio je na ukupno šest mečeva i zapamćen je po velikom kiksu.

Pre Arsenala igrao je za francuski Dižon iz kojeg se i preselio u engleski tim, a ranije u karijeri bio je član Noršjelanda i matičnog Rejkjavika iz rodne zemlje.

Tagovi