Fudbal

"ISTO MISLIM I STOJIM PRI TOME" BURNA KONFERENCIJA PARTIZANA: Stanojević podigao glas - Nisam čitao i ne interesuje me!

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Aleksandar Stanojević govorio je i o prethodnoj konferenciji Partizana zbog koje se digla velika bura u javnosti.

Izvor: MONDO/Nebojša Marković

Aleksandar Stanojević održao je burnu konferenciju za medije nakon meča Partizana i Anortozisa (1:1) nakon što su se crno-beli plasirali u šesnaestinu finala Konferencijske lige.

Zamerio je navijačima što su zviždali igračima u trenutku dok se "lomila" utakmica, povisio je ton u tom trenutku, govorio da bi mogao čak i da ode iz kluba, a na konferenciji za medije pred meč sa Metalcem koji se igra u sredu od 15 časova nastavio je priču o tom događaju.

Upitan da li je gledao kako su ljudi reagovali na njegovu konferenciju, poručio je da nije.

"Inače to radim, ali nisam gledao i ne interesuje me ništa vezano kako će ko i kako da reaguje. Ja reagujem kako osećam, a šta će biti neka vreme pokaže", rekao je Stanojević.

"Uvek cu reći kako osećam, a baš se bavim i komentarima. Sad se nisam bavio, fokusiran sam kako da preživimo ove dve utakmice, ostalo ćemo videti", dodao je trener Partizana koji je rekao da nikada ne govori u afektu, pa ni u ovoj konkretnoj situaciji.

"Šta mene može da isprovocira sa ovolikim stažom? To je vaša stvar i ne ineresuje me vaše mišljenje koji je razlog, to je vaša stvar. Ne vidite nikakav razlog? Neću da vam objasnim, niste videli razlog. Objasnio sam tada".

Polemika se dalje nastavila.

"Šta mogu više da objasnim od onoga što sam rekao, da nacrtam? Jesam li bio dovoljno jesam, mislim da jesam. Možete da kažete da se slažete ili ne, ne znam iz kog interesa mi postavljate pitanje, možete da se slažete ili ne, ali nemam više šta da kažem sem toga. Isto to mislim i stojim pri tome, šta hoćete još da kažem na to...".

Pogledajte i snimak sa konferencije za medije!