Fudbal

MUŽ MI VEĆ 2 DANA NOSI SPECIJALAN APARAT ZBOG SRCA: Maja se uplašila zbog igrača Junajteda - I njega je BOLELO u grudima

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Još jedan fudbaler ima probleme sa disanjem i oseća bolove u grudima.

Izvor: Profimedia/Paul Chesterton/Focus Images/Sipa USA

Švedski fudbaler Viktor Lindelef uhvatio se za grudi na meču Mančester junajteda i Noriča (1:0), pa je nakon kratkog lekarskog pregleda odlučeno da napusti igru.

Previše ovakvih situacija videli smo u poslednje vreme, zbog toga Serhio Aguero završava karijeru, neizvesno je šta će biti sa Kristijanom Eriksenom, a još traju ispitivanja oko Viktora Lindelefa. Kako je saopštila njegova supruga Maja - mora čak da nosi i merač rada srca sa sobom.

Lindelef je imao problema sa disanjem i osetio je bol u grudima, a još nije poznato šta se tačno dogodilo sa Šveđaninom, ali nemoguće je ne primetiti da se u poslednje vreme sve češće viđa, posebno kod sportista.

"Bilo je strašno gledati meč zbog Viktora. Imao je mnogo testova i nosi merač rada srca sa sobom već dva dana kako bi se uverili da je sve u redu sa njim. To je veoma neprijatno za njega... Dugo sam morala i da čekam da mi neko iz tima saopšti kako je Viktor", napisala je Maja u svom blogu.

"Čekamo još rezultate, pa se nadamo da će sve biti u redu sa njim".

Za njega se uplašio i David de Hea koji je posle meča sa Noričom govorio o ozbiljnosti situacije.

"Videli smo Eriksena, Aguero... Tako da je teško videti kad se ovo desi vašim saigračima. Dobro je da je zamenjen. Nadam se da će biti u redu, utakmica nije bitna", rekao je Španac pre nego što je izbila prava pandemija u Junajtedu zbog čega im je odložen meč Premijer lige.

Pogledajte i fotografije supruge Viktora Lindelefa koja se trenutno brine o njemu.