Fudbal

DUŠAN SILNI! NASTAVLJA SE TEROR, VLAHOVIĆ DAO DVA GOLA: Majstorije koje će najviše rastužiti Kristijana Ronalda! (VIDEO)

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Dušan Vlahović se ne šali, dao je nove golove u Italiji i prestigao Luku Tonija

Izvor: Profimedia

Gol mašina nastavlja da teroriše golmane! Dušan Vlahović je dao dva gola, svoj 31. i 32. u ovoj kalendarskoj godini.

U meču protiv Salernitane je zatresao mrežu u 51. minutu prelepim udarcem sa ivice kaznenog prostora, pa je potom u 85. minutu rutinski završio akciju rutinskom završnico iz peterca i tako stavio tačku na utakmicu (4:0).

Na ovaj način se približio Kristijanu Ronaldu koji drži rekord sa 33 pogotka u jednoj godini. Ujedno, je prestigao još jednog čuvenog napadača - Luku Tonija koji je na svom kontu imao 31 gol do sada. Takođe, sada je ispred legendi "vole" Batistute, Bađa, Kijeze, Mutua...

Pogledajte prvi gol Vlahovića:

Vlahović je tako postao tek treći igrač u poslednjih 60 godina koji je dao više od 30 golova za godinu dana. Ne čudi što se za njega interesuju mnogi evropski velikani. Ima još dve utakmice da prestigne Portugalca iz Mančester junajteda. Dočekuju Sasuolo i gostuju Veroni.

A, ovako je drugi put zatresao mrežu slovenačkog golmana Vida Beleca:

U prethodnoj rundi je Siniša Mihajlović mogao da uživa u majstorijama Vlahovića, a ne čudi što se raspituju Juventus, Mančester siti i mnogi drugi...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt