Fudbal

NESTVARNO! IGRAČ "DAO" GOL NAKON ŠTO JE IZAŠAO IZ IGRE: Neverovatna scena u Seriji A - od sad je i to MOGUĆE! (VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Kakva ludnica je viđena u "Derbiju dela lanterna", a naravno, najveće zasluge za ovo idu VAR tehnologiji.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

U modernom fudbalu se sve češće događaju stvari kakve nekada nismo mogli ni da zamislimo, a sada je sve dostiglo novi vrhunac.

U velikom derbiju Serije A prvi put smo imali priliku da vidimo da strelac pogotka bude igrač koji je već napustio teren! Da, sa VAR tehnologijom je i to moguće!

Odigran je još jedan ludi gradski derbi Đenove i Sampdorije, a gosti su u petak uveče slavili rezultatom 3:1!

Velika pobeda "Sampa" bila je u znaku Manola Gabijadanija, strelca spornog trećeg pogotka za njegov tim. Evo o čemu se zapravo radilo.

Gabijadini je u 67. minutu zatresao mrežu velikog rivala za 3:0 i početak velikog slavlja, da bi samo nekoliko sekundi kasnije pomoćni sudija podigao zastavicu.

On je signalizirao da se radilo o ofsajdu koji se nešto ranije tokom akcije dogodio, a u tim trenucima, Sampdorija je rešila da napravi izmenu.

Gabijadini je napustio teren, umesto njega je Vere ušao u igru, ali se upravo u tim trenucima pregledavao VAR snimak. Sudija je na kraju posle pogledanog snimka odlučio da prizna pogodak Gabijadanija nakon što je ovaj već napustio igru.

To je dovelo do velikog slavlja Sampdorije i sigurnog trijumfa u "Derbiju dela lanterna". Pogledajte ovu neobičnu situaciju:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt