Fudbal

UNIŠTIO JE ZLATANA U SVAKOM DUELU, A ONDA ČUO "SKIDAJ SE": Ibrahimović ovo nikada ne radi, ali je sad morao!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Zlatan Ibrahimović tražio je dres Ibrahima Konatea nakon što ga je mladi igrač Liverpula "uništio" u svakom duelu.

Izvor: Profimedia/Andrea Staccioli / Insidefoto /Sipa USA

Milan je bio nemoćan protiv Liverpula (2:1) i zato će "rosoneri" takmičenje nastaviti u Ligi Evrope, pa je tako Zlatan Ibrahimović možda propustio i posljednju priliku da podigne "ušati" pehar.

Ibrahimovića je poslije meča nahvalio Jirgen Klop, ali zapravo je bio nemoćan u duelima sa štoperima Liverpula. Malo poznati Natanijel Filips ga je nasamario fantastičnim driblingom, dok je Ibrahima Konate pokazao da je izuzetno snažan, pa čak ni Ibra nije mogao da se "rve" sa njim.

Konate je odigrao toliko perfektan meč da je na kraju i Zlatan morao da prizna da je bolji od njega u ovom trenutku, pa je od upola mlađeg štopera Liverpula zatražio i dres za uspomenu.

"Tražio sam poslije utakmice od Konatea da zamijenimo dresove jedan sa drugim. Pobijedio me je u svim duelima na terenu, čak i u onim vazdužnim. Rekao sam mu ako je uspio da zaustavi mene, može svakoga i da se dobro sjeća ovih mojih riječi jer će biti vrhunski štoper!", kazao je Ibrahimović poslije meča.


Zaista se rijetko dešava da Zlatan Ibrahimović hvali protivnika, uglavnom pokušava da sebe stavi u prvi plan, međutim ovoga puta nije uspio nijednom da obiđe Konatea i zbog toga mu je iskreno čestitao.