Fudbal

LEGENDA REALA HVALI LUKU JOVIĆA - ON JE FANTASTIČAN: Svi ga VOLE, Anćeloti ga stavlja u tim za derbi Madrida!

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Slavni igrač je sa Realom osvojio dvije Lige šampiona.

Izvor: Profimedia

Bliži se nedelja i veliki madridski derbi. Real i Atletiko vodiće važnu bitku u španskoj Primeri, a "kraljevski klub" želi da se dodatno učvrsti na prvom mjestu šampionata.

Jedna od glavnih tema u Madridu u poslednjih nedelju dana je Luka Jović, a o njemu je pohvalno pred taj susret govorio i slavni Ivan Kampo.

Čovjek koji je u Realu proveo pet godina i sa njim osvojio dvije Lige šampiona govorio je za "Marku" o predstojećem "Madrilenju", derbiju između Reala i Atletika.

 On je istakao da ne brine za napad Real Madrida čak i ukoliko Karim Benzema ne bude bio spreman za taj meč. Razlog je - Luka Jović.

"Moram da budem iskren i kažem da igrao Benzema ili ne igrao, on je taj koji će najbolje znati kako se osjeća", počeo je Kampo.

Francuza muči povreda zbog koje je Jović dobio šansu protiv Real Sosijedada i Intera. U prvom meču je Jović bio junak zabeilježivši gol i asistenciju, dok je protiv Intera u Ligi šampiona pobrao aplauze. i dobio pohvale od Karla Anćelotija.

Kampo vjeruje da će on biti "udarna igla" Reala protiv Atletika.

"Anćeloti već ima startnih 11 u glavi. Mislim da bi forsiranje Benzeme bilo loša ideja. Bilo koji igrač da je trenutno u Realu može da ti donese dosta. Jović je pokazao da je igrač koji igra dobro, fantastičan je, ali mu nedostaje ritam takmičarskih utakmica", jasan je Kampo.

Koliko se sve okrenulo u poslednjih sedam dana govori i da Jović više nema namjeru da ide iz Reala, a možda baš protiv Atletika ponovo izraste u junaka ekipe...

Tagovi