ETO...

ODBIO VAKCINU, DOBIO KORONU I NEĆE IGRATI 2 MESECA: Zvezda Bajerna u problemu - Imam problem s plućima

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Džošua Kimih je napravio velike probleme Bajernu prethodnih nedelja.

JOSHUA KIMMICH Dzosua Kimih, fudbaler Bajerna, na utakmici
Izvor: MN Press

Korona virus napravio je haos u Totenhemu i Lesteru, a pre toga imali smo pandemiju u Bajernu koja je "prodrmala" odnose unutar tima, pošto je bilo fudbalera koji su odbili vakcinu i tako su napravili problem.

Jedan od njih je Džošua Kimih koji je bio nevakcinisan i zbog toga su mu sledovali posebni uslovi kada su u pitanju gostovanja sa Bajernom. Prvo je morao u karantin jer je bio u kontaktu sa zaraženom osobom, pa je potom i sam dobio pozitivan test na korona virus koji ga je totalno izbacio iz ritma.

Kimih je poslednji meč za Bajern odigrao još početkom novembra, a klub je u saopštenju obavestio javnost da fudbaler neće igrati za njih sve do drugog dela sezone.

"Moj karantin se završio. Dobro sam, ali imam malo problema sa plućima, pa zato ne mogu da treniram. Zbog toga ću individualno raditi i vratiti se pravom treningu čim budem mogao, pa jedva čekam da dođe januar da se vratim na teren", poručio je Džošua Kimih za sajt kluba.

To znači da će Kimih izostati sa utakmica sa Majncom, Štutgartom i Volfsburgom, a videćemo da li će se baš odmah po završetku zimske pauze vratiti na teren.

Njegov odnos prema vakcinaciji je inače napravio haos unutar kluba, pričalo se i o tome da bi trebalo novčano da bude kažnjen, međutim za sada se to zvanično nije desilo. Zbog svega toga pitanje je i kakva je njegova sudbina u Minhenu, odnosno da li će napustiti tim tokom idućeg leta.

Tagovi