Fudbal

ONA JE BOMBA, A FUDBALER JE VOZI U AUTU OD 500Є: Zaradio milione, pa je poveo na ultimativni test ljubavi! (VIDEO)

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Pogledajte kako je reagovala atraktivna Kolumbijka kada je po nju došao Arturo Vidal u jeftinom automobilu.

Izvor: Instagram/niaisazaoficial/kingarutor/Screenshot

Čileanski fudbaler Arturo Vidal (34) zaradio je dovoljno novca u karijeri da sebi priušti najluksuznije modele automobila, ali iako poseduje nekoliko skupocenih "mašina" trenutno preferira jednog jeftinijeg četvorotočkaša.

Vidal je nedavno kupio stari model Fijat Pande, koji vredi nešto više od 500 evra, a toliko mu se dopada da njime čak sad češće dolazi i na treninge. Zauzima posebno mesto u njegovoj garaži, a vozi ga čak i po snegu, što je demonstrirao snimkom na Instagramu.

Vezni fudbaler Intera, koji na nedeljnom nivou zaradi oko 150 hiljada evra, provozao je svoju devojku Sonju Isaz kojoj nije smetalo što je po nju došao jeftinim automobilom.

"Život mi je dao mogućnost da imam razne stvari, ali ja uživam u sitnicama", poručio je nedavno Vidal.

Čileanac je inače poznat po brojnim skandalima, pravi često haos na žurkama kada dobije poziv za reprezentaciju, imao je čak i nekoliko saobraćajnih nesreća, ali srećom bez većih posledica. Zato sada preskače brze automobile i voli klasiku, a to je ujedno i test za njegovu devojku.

Automobil star oko 30 godina je za sada sve izdržao, a videćemo da li će i njihova veza. Oni su u vezi inače od 2019. godine, nakon što se Vidal razveo od Marije Tereze Mateus s kojom ima troje dece.

Ovako izgleda zgodna Kolumbijka kojoj ne smeta automobil od 500 evra.

Tagovi