MAKLJAŽA!

POTPUNI HAOS NA UTAKMICI LIGE ŠAMPIONA: Pesnice, laktovi, rvački zahvati - najluđih 7 minuta, sudija pokazao TRI crvena!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Fudbaleri Porta i Atletika imali su vrlo sadržajno drugo poluvreme...

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Fudbaleri Atletiko Madrida pokazali su prethodne noći u Ligi šampiona da su zaista neuništivi, pošto su se plasirali u osminu finalu tog takmičenja.

Ekipa Dijega Simeonea je pred poslednje kolo bila poslednja na tabeli, ali su posle pobede nad Portom, uz trijumf Liverpula protiv Milana, obezbedili mesto u nokaut fazi. A u tome su uspeli posle prave frke koja je izbila na terenu!

Atletiko Madrid je savladao Porto 3:1 u meču koji su obeležili prekidi i crveni kartoni, a sve se dešavalo između 67. i 73. minuta. Sudija Klermon Turpan imao je baš dosta posla kada je u nekoliko navrata došlo do velikih gužvi.

Prvo je u 67. minutu zbog "rvačkog zahvata" i povlačenja za vrat protivničkog igrača bio isključen Janik Karasko. Igrač Atletika je tada pored francuskog sudije napravio nesmotren potez, a Turpan je odmah pokazao direktan crveni karton Belgijancu.

Činilo se tada da će Atletiko biti u velikim problemima, ali je samo tri minuta kasnije Vendel u redovima Porta dobio crveni karton, koji je započeo pravu frku na terenu stadiona "Dragao".

On je posle jednog starta želeo da što duže zadrži loptu u svojim rukama, pa je laktom reagovao protiv nadolazećeg Kunje. Igrač Atletika je kontakt laktom u vrat odmah iskoristio da se baci na travu, posle čega je izbio haos.

Bilo je dosta gužve, guranja i udaranja, a posle svega je Vendel dobio crveni karton, kao i rezervni golman Porta Agustin Markezin.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Do kraja meča je bilo još dosta uzbuđenja, pošto je Atletiko vodio 1:0, da bi čak tri pogotka bila viđena od 90. minuta. Anhel Korea i Rodrigo de Paul su rešili pitanje pobednika, dok je za Porto utešni pogodak postigao Seržio Oliveira.