Fudbal

OGLASIO SE NAJPOZNATIJI NOVINAR - EVO KO STANKOVIĆA VODI IZ ZVEZDE! Sprema se otkaz u Italiji, otkrio je sve detalje!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Crveno-bijeli bi, ukoliko stigne prava ponuda, zbog ovog interesovanja mogli da ostanu bez trenera.

Izvor: MN Press

Nije tajna da je Sampdorija prethodnog ljeta želela Dejana Stankovića. Putovao je trener Crvene zvezde u Milano na pregovore, preporučio ga je za taj posao Siniša Mihajlović, ali na kraju nije došlo do dogovora. Produžio je ugovor sa crveno-bijelima i ostao u Beogradu...

 Ali, sada ponovo postoji opcija za odlazak. Kako prenosi najuticajniji italijanski novinar za fudbalske glasine Fabricio Romano - Sampdorija razmišlja o otkazu za Roberta D'Aversu i novom napadu na Stankovića!

Sampdorija je poražena i u današnjem meču Serije A, bolji od njih bili su fudbaleri Lacija predvođeni sjajnim Sergejom Milinković Savićem, pa je sada na udaru stručnjak koji je prethodne sezone Parmu "odveo" u Seriju B.

Njegov tim je u katastrofalnoj formi, a Masimo Ferero smatra da se januarski prelazni rok ne sme dočekati bez novog trenera - zato je Stanković bio opcija i u novembru.

Ipak, svjesni su Italijani da postoji problem. Stanković je pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, pa ne može tek tako da se preseli u Đenovu. Kako je rekao u nedavnom intervjuu, trener Crvene zvezde planira da narednog ljeta podigne trofej u Beogradu, ali je svjestan da ga posao na klupi srpskog tima mnogo troši.

Možda zato razmisli o ranijem odlasku u Italiju, gde je igrajući za Lacio i Inter gradio impresivnu igračku karijeru.