PROBLEMI

KATASTROFA ZA BARSU PRED MEČ SEZONE - IGRAČ SE SAMO SRUŠIO! Ćavi ostao bez važnog fudbalera, pa doživeo prvi poraz!

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Veliki problem za Ćavija i Barselonu uoči duela u Minhenu u Ligi šampiona.

Izvor: Profimedia

Dogodilo se i to. Ćavi je doživeo prvi poraz na klupi Barselone od kada je preuzeo voljeni klub.

I ne samo to, supertalentovani Gavi je prevežen u bolnicu pošto ga je lopta pogodila u glavu na meču sa Betisom. Prve informacije govore da nije ništa strašno i da se čekaju dodatni pregledi.

Tokom utakmice između Barselona i Betisa, fudbalera Gavija lopta je pogodila u glavu i hitno je prebačen u bolnicu.

Jedna naizgled bezazlena lopta pogodila je u glavu fudbalera, ali on je nastavio meč kao da se ništa nije desilo. Međutim, nakon nekoliko trenutaka, Gavi je pao i ostao da leži na zemlji.

Trener Ćavi ga je izveo iz igre, a kako prenose mediji, prebačen je u bolnicu i pretpostavlja se da je u pitanju potres mozga, te da nije ništa ozbiljno.

Što se utakmice tiče gosti su do trijumfa sitgli u 79. minutu kada je Huanmi matirao Ter Štegena.

Ponovo je Ćavi kombinovao, davao je šansu nekim mladim fudbalerima, mada je pružio priliku i onima koji nisu imali toliko minuta ranije poput Kutinja. Uprkos svemu tome bodovi su ispušteni.

 Sada Barsu čeka najteži mogući zadatak. Gostuju u Minhenu 8. decembra i moraju da savladaju Bajernkako ne bi zavisili od Benfike. Portugalski tim dočekuje kijevski Dinamo i ako opravdaju ulogu favorita, a Katalonci ne upišu tri boda oni će proći u nokaut fazu Lige šampiona, dok će španski velikan u Ligu Evrope.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi