Šok!

ŠOKANTNO - POSTOJI SNIMAK DA JE KRISTIJANO SLAGAO: Već je pričao o Mesiju i Zlatnim loptama! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Na društvenim mrežama ponovo je aktuelan delić intervjua koji je dao 2019. godine i u kojem priča o Zlatnim loptama.

Izvor: Profimedia/Twitter/Joshua_Ubeku/printscreen

Zaratili su Frans Fudbal i Kristijano Ronaldo!

Prethodnih dana je tinjalo, ali bi moglo da eksplodira zbog svega što se dešava na svetskoj fudbalskoj pozornici. Počelo je intervjuom Paskala Ferea, koji je otkrio da Portugalac do kraja karijere ima samo jedan cilj - da prestigne Mesija po broju Zlatnih lopti!

Kristijano Ronaldo je to demantovao i veoma oštro reagovao na izjavu koja je prethodnila ceremoniji za ovu godinu, ali je sada portugalski napadač dematovan.

Na internetu se pojavio snimak koji ne ide njemu u prilog. On je već jednom pričao o rivalitetu sa Mesijem za Zlatne lopte!

"Koji rekord bih voleo najviše da imam? Voleo bih da imam najviše Zlatnih lopti u istoriji fudbala, recimo. I mislim da to zaslužujem. Mesi je sjajan momak i fudbaler, ali mislim da moram imati šest, sedam ili osam Zlatnih lopti, uglavnom više od njega", ispričao je tada Portugalac!

Pogledajte razgovor Kristijana Ronalda i Pirsa Morgana:

Ako je mogao da kaže morganu u intervjuu koji s svi mogli da vide, zašto bi to krio od Ferea sa kojim je razgovoarao nezvanično?

"Ljudi su često iznenađeni kada ja govorim o njemu, zbog načina na koji to radim. Mi nismo prijatelji, ali 15 godina delimo pozornicu i imamo dobar odnos. Znam da me on gura da psotanem bolji igrač, kao što ja njega guram da postane bolje. On je najbolji protiv kojeg sam igrao", dodao je Ronaldo.

Videćemo da li će ova dešavanja uticati na odnose dvojice velikih fudbalera. Njihovo rivalstvo je jedno od najvećih u istoriji fudbala, a Mesi ima dve Zlatne lopte više. Portugalac je trenutno na pet trofeja, poslednji je osvojio davne 2017. godine i pitanje je da li može da stigne Argentinca koji je juče osvojio sedmi.