Fudbal

KRISTIJANO RONALDO POBESNEO I HITNO SE OGLASIO: Izmišljaš i LAŽEŠ o meni, videćete svi zašto to radiš!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Portugalac žestoko odgovorio uredniku Frans fudbala, koji dodeljuje nagradu Zlatna lopta!

Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je veoma ljut.

Petostruki osvajač Zlatne lopte je u večeri velike svečanosti u Parizu, dodele uglednog priznanja Frans fudbala, žestoko kritikovao glavnog urednika tog magazina Paskala Ferea. Sve se dogodilo nakon što je Francuz u jednom intervjuu otkrio da mu se Kristijano poverio da mu je najveća želja u karijeri da prestigne Lea Mesija u broju osvojenih Zlatnih lopti, kojih ima pet, dok Argentinac ima šest.

Dok su zvanice defilovale crvenim tepihom u Parizu, Kristijano je napisao ljutitu objavu na Instagramu!

"Današnji ishod objasniće zašto je Paskal Fere izneo te tvrdnje prošle nedelje, kada je rekao da sam mu otkrio da mi je jedina ambicija da završim karijeru sa više Zlatnih lopti nego što ih ima Lionel Mesi", počeo je Kristijano i "između redova" nagovestio da on neće dobiti priznanje.

"Paskal Fere je lagao, koristio je moje ime da sebe promoviše i da promoviše publikaciju za koju radi. Neprihvatljivo je da osoba koja je zadužena za dodeljivanje tako prestižne nagrade laže na taj način, uz apsolutno nepoštovanje nekoga ko je uvek poštovao Frans fudbal i Zlatnu loptu. I danas je lagao opet, kada je objašnjavao moje odsustvo sa svečanosti navodnim karantinom, koji ne postoji".

"Uvek sam želeo da čestitam onima koji pobede, a sportski duh i fer-plej vodili su moju karijeru od početka. To radim jer nikad nisam ni protiv koga. Uvek pobeđujem za sebe i za klubove koje predstavljam. Pobeđujem za sebe i za one koji me vole. Ne pobeđujem ni protiv koga", razjasnio je Kristijano.

"Najveća ambicija moje karijere je da osvojim nacionalne i međunarodne titule za klubove koje predstavljam i za nacionalni tim svoje zemlje. Najveća ambicija moje karijere je da budem dobar primer onima koji jesu ili žele da postanu profesionalni fudbaleri. Najveća ambicija moje karijere je da svoje ime ostavim upisano zlatnim slovima u istoriji svetskog fudbala".

"Završiću time što ću reći da sam već fokusiran na sledeći meč Mančester junajteda i na sve što mogu da ostvarim ove sezone zajedno sa svojim saigračima i navijačima. Sve ostalo? Ostalo je samo ostalo..."