Neverovatno!

SKANDAL - SLOVENAC TUKAO SVOG GOLMANA! Odgurnuo ga dva puta, pa ISKLJUČEN zbog simuliranja čuvara mreže! (VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Neverovatna scena dogodila se u norveškom fudbalu, a glavnu ulogu imao je štoper iz Slovenije.

Izvor: Twitter/Printscreen/@butska1

Može se reći da je meč Kristijansunda i Vikinga bio derbi kola u Norveškoj, ali ono što smo videli od ove utakmice prevazilazi bilo čija očekivanja. Postignuto je pet golova, gosti su do pobede stigli u 93. minutu i tako nastavili fantastičnu sezonu, ali to uopšte nije najbolji detalj sa meča.

Nekoliko minuta nakon toga, u poslednjim sekundama susreta, dogodila se tuča golmana i defanzivca gostujućeg tima!

Slovenački fudbaler David Brekalo (22) pokušao je fizički da se obračuna sa Patrikom Gunarsonom (21), golmanom tima za koji nastupa od pre nekoliko meseci. Mladi Slovenac je dva puta odgurnuo čuvara mreže, za šta je sasvim zasluženo dobio crveni karton!

Ovako je izgledao sukob:

Ali, na snimku koji je već postao hit na društvenim mrežama, vidi se da je golman sa Islanda simulirao. On je nakon drugog odgurivanja pao i uhvatio se za facu, iako ga je slovenački štoper odgurnuo u predelu grudi.

Moguće je da je baš taj detalj prelomio i ubedio sudiju da fudbaleru pokaže put u svlačionicu nekoliko sekundi pre kraja meča. Ako jeste, onda je ovo verovatno prvi primer simuliranja kako bi se iznudio crveni karton za saigrača u fudbalskoj istoriji.

Pogledajte jedan od najbizarnijih incidenata u fudbalu ove sezone:

Meč Kristijasund - Molde završen je rezultatom 2:3, a gosti su na taj način nastavili da čuvaju prednost koju imaju na trećem mestu tabele. Gotovo sigurno ćemo ih gledati u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu narednog leta, dok je domaća ekipa na šestoj poziciji.

Tagovi