Rješeno!

ČINI SE DA JE SVE GOTOVO, JUNAJTED IMA NOVOG TRENERA!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Njemac bi trebalo da obavlja posao samo do ljeta, pa da onda prepusti ekipu nekom drugom treneru, dok bi on prešao na ulogu klupskog konsultanta.

Izvor: Facebook

Pokušao je Mančester junajted na nekoliko strana, a nakon današnjih vijesti iz Engleske deluje da su konačno uspjeli da dogovore trenera za nastavak sezone!

Ralf Rangnik, trenutno menadžer za sport i razvoj Lokomotive iz Moskve, najbliži je poslu u engleskom velikanu. Po pisanju "Atletika", sve je dogovoreno i čeka se samo da Moskovljani odobre ovaj transfer!

Nekadašnji trener brojnih njemačkih klubova poslednjih godina nije radio taj posao, već se posvetio direktorskim funkcijama u klubovima. Sada bi trebalo da bude zamjena za Ole Gunara Solskjera i na taj način se vrati bliže dešavanjima, uz sam teren.

Njemac je prethodnih dana bio samo jedan od kandidata, ali su engleski mediji licitirali velikim brojem imena. Između ostalog, na listi potencijalnih trenera Junajteda nalazili su se Zinedin Zidan, Maurisio Poketino, Ernesto Valverde, Loran Blan, pa čak i Stiv Brus koji je nedavno dobio otkaz u Njukaslu.

 Po informacijama koje ima pouzdani sajt Rangnik je dogovorio sve detalje i čeka se samo da pronađe način za izlazak iz ugovora sa Lokomotivom. Zbog dobijanja radne dozvole neće moći da vodi Junajted tako brzo, ali će se uskoro naći na klupi engleskog velikana.

Za početak do kraja sezone, a onda bi saradnja mogla da bude i nastavljena, u nekom drugom obliku. Tada će Mančester vjerovatno tražiti novog trenera, dok bi Njemac trebao da se vrati na posao koji je obavljao prethodnik godina.