Jaki mečevi

JUNAJTED OPET LOŠ, ALI IH JE OPET SPASIO RONALDO: Velikan igrao po snegu, ali EVROGOL obeležio meč!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Ništa se ne menja preko noći u Junajtedu.

Izvor: Profimedia

Novi trener, stari Mančester junajted. Nije se proslavio igrom tim pod Majklom Kerikom, ali je uspeo da pobedi Viljareal u gostima. Bilo je 2:0, a oba gola su došla u finišu drugog poluvremena. 

Ključni potez izveo je Kristijano Ronaldo kada je u 78. minutu iskoristio ozbijnu grešku rivala i zatresao je mrežu. Svoj prvi gol u Ligi šampiona u dresu Junajteda dao je i Džejdon Sančo u samom finišu za konačnih 2:0. 

Sa ovom pobedom Junajted je obezbedio prvo mesto u grupi pred poslednje kolo u kojem igraju sa Jang Bojsom kod kuće i skoro sigurni su osvajači svoje grupe.

U drugom meču u ovom terminu Bajern je savladao Dinamo Kijev u gostima. Po zimi i na terenu prekrivenom snegom prvi gol na meču je pao vrlo brzo, a dao ga je Robert Levandovski.

On je u 14. minutu meča makazicama savladao protivničkog golmana i tako oborio jedan rekord koji je i ranije on držao! Poglejdate tu majstoriju: 

Do kraja poluvremena Kingsli Koman je overio pobedu svog tima, a Dinamo je golom u finišu samo smanji svoj poraz i meč se završio rezultatom 2:1.