m:tel vijesti

SAMSUNG TELEFONI A SERIJE UZ URBAN NEO PAKETE

Autor mondo.me

Kompanija m:tel ponudila je svojim korisnicima šest modela iz A serije Samsung telefona, po super cijenama uz Urban Neo pakete.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

„Iz ponude izdvajamo Samsung A20 uz Urban Neo M paket sa mjesečnom ratom od dva eura, a uz isti paket korisnici mogu izabrati i modele Samsung A30 i A40 sa ratom od samo sedam eura mjesečno“, naveli su iz kompanije.

Korisnicima je ponuđen i model Samsung A50 sa mjesečnom ratom od devet eura uz Urban Neo L paket i telefon A70 po cijeni od 13 eura mjesečno uz Urban Neo XL paket.

„Za sve koji žele Samsung A80 nabolja cijena od samo dva eura mjesečno je definitivno uz Urban XXL paket“, rekli su iz m:tel-a.

Oni su podsjetili da u Urban Neo paketima korisnici imaju neograničene razgovore prema mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, a u svim paketima obuhvaćena je određena količina interneta, čak do 150 GB mjesečno.

Urban NEO porodicu čine S, M, L, XL i XXL paket. Pretplata za paket M iznosi 18,9 EU, za L 23,9 eura, za XL 33,9 eura, a XXL 53,9 eura.

„Resursi uključeni u pretplatu ne važe u romingu, a za neograničene razgovore se primjenjuje fer politika, od dozvoljenih 30 hiljada minuta mjesečno ka svim mrežama u Crnoj Gori, osim u Urban S paketu koji ka drugim mrežama ima 200 minuta mjesečno uključeno u pretplatu“, objasnili su iz kompanije.

Akcija traje do isteka zaliha, a ponuda važi uz ugovor na dvije godine.

Aktivacija postpaid kartice se plaća šest eura, a cijene telefona zavise od odabranog tarifnog paketa.



Tagovi