Online webinar

PRVI ONLAJN DIGITAL DAY: Prijavite se na vreme, budite deo tima koji kreira promene

Autor Marko Čavić Izvor mondo.rs

Ovogodišnji Digital Day održaće se na internetu 26. novembra.

Usled aktuelne situacije, Udruženje IAB Serbia bilo je primorano da odloži ovogodišnji Digital Day u formatu u kom nam je poznat.

Ipak, godinu koja je pored svega donela i mnogo značajnih promena u okviru digitalne industrije zaključiće jednodnevnom konferencijom IAB Virtual Day koja će se održati u četvrtak, 26. novembra u formi webinar-a, a početak je zakazan za 15 časova.

Ovaj događaj na jednom mestu okupiće oko 500 aktera digitalne zajednice, a pokrenuće se aktivna diskusija o aktuelnim temama poput:

  • Preseka razvoja digitalne industrije; 
  • Digitalne transformacije;
  • Predviđanja o trendovima, koje možemo očekivati u narednoj godini i sl.

U ulozi predavača naći će se nekoliko inostranih keynote speaker-a, dok su u planu i dve panel diskusije sa akterima sa domaćeg tržišta, koji će se baviti gore navedenim temama, ali i obuhvatiti neke od trendova razvoja, koje smo mogli primetiti tokom ove godine.

Neki od potvrđenih predavača su Volker Hein - CTO | Central & Eastern Europe, SAP, Ana Milićević - Principal & co-founder // Sparrow Advisers, Neal Scaffer - President, PDCA Social / Autor. Osim ovoga, biće predstavljene i dve studije slučaja.

Prisustvo konferenciji će biti besplatno, sa neophodnom registracijom unapred. Više informacija o programu i učesnicima prijavljeni će dobiti nakon registracije.