FINISH HER!

OVO NIJE SESTRINSKA LJUBAV: Milena rastrgla Kitanu, video 18+

Autor Marko Čavić Izvor mondo.rs

Pogledajte video za poslednji dodatni lik čuvenog Mortal Kombat takmičenja…

Dve sestre, ali dva sveta.

Milena i Kitana!

Jedna na strani dobra, druga na strani zla i večna borba, koja ne prestaje - iako smo pomislili da će najbolji Mortal Kombat ikad proći bez Milene! Ali, srećom - evo je, brutalnija, nego ikad i smrtonosna kao i uvek.

U poslednjem videu za Mortal Kombat 11: Ultimate dobijamo i poslednji video, koji je posle razočaravajućeg debija Ramba u Mortal Kombat igri, samo dobio na još većem intenzitetu i brutalnosti. Razvojni tim je zadržao sve pokrete i poteze Milene, koje volimo - kotrljanje, propadanje, udarce “viljuškama“, ubadanje, smrtonosni poljubac, a videli smo i neke nove, koje ne bismo ovom prilikom opisivali, pogledajte video za detalje.

Milena je poslednji lik pred izlazak Kombat Pack 2 DLC-a i igre Mortal Kombat 11: Ultimate, koja će objediniti sav dosad izdat sadržaj od dolaska originalne igre na tržište. Sjajna vest je to da će igrači PS4 i Xbox One verzije BESPLATNO moći da igraju celu igru i sve što u njoj imaju na konzoli nove generacije od 17. novembra, kad ceo MK: Ultimate paket bude dostupan u prodaji.

Mortal Kombat: Ultimate biće ispoliran za nove konzole, učitavaće se brže, imaće veći frejmrejt i do 4K rezolucije, a biće podržano i igranje između platformi onlajn - konzole međusobno i konzole sa PC igračima i sve druge kombinacije.

U igri će biti i Fujin, Sheeva, RoboCop i više od 25 dodatnih dosad objavljenih tzv. skin-ova, kao i jedan poseban, koji će dobiti svi, koji kupe igru ili ekspanziju za Mortal Kombat: Ultimate.

NAPOMENA: Regulatorna tela i izdavač označili su sledeći video 18+ etiketom i molimo sve da vode računa o tome!

Kako vam se sviđa Milenin video?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi