Napravljen za gejmere

NOVI MIŠ KAO TRANSFORMERS: Prilagođava se svačijim potrebama, ALI NE I DŽEPU! (FOTO, VIDEO)

Autor Miloš Delević Izvor mondo.rs

Ovaj miš ima tri načina povezivanja sa uređajem!

Miš Razer Naga je veoma popularan izbor za sve ljubitelje video igara, a sad je ova američka kompanija na tržište izbacila novu verziju ovog modela! Novi miš u Razerovoj seriji Naga ima dodatno "Pro" u imenu, na uzoru na Naga Trinity miševe i ovaj miš ima mogućnost menjanja dugmića (tastera) koja se nalaze sa strane.

Sa ovim modelom dobićete tri "šasije" koje možete da promenite kad god vam odgovara. Prva dolazi sa standardnim delom koji ima dva dugmeta na sebi, druga ima čak 12 dugmića i odlična je za MMO i MOBA igre, dok treća ima šest dugmića i preporučuje se za Battle-Royal video igre.

Uz pomoć Razer's Synapse driver softvera moći ćete da promenite funkciju svih dugmadi, ali i da sačuvate različite profile na ovom mišu.
Preko Razer-ovog sajta možete pronaći raspored kontrola za neke od najpopularnijih igara na tržištu, kao što su Fortnite, CS:GO, Valorant, COD:Warzone i mnoge druge.
Ovaj miš podržava i senzor od 20.000  DPI, kao i opciju konekcije preko Bluetooth-a, žične konekcije, ali i Hyperspeed wireless-a.
Razer tvrdi da ovaj miš ima čak 150 sati života baterije kad se poveže na Bluetooth i do 100 sati brze konekcije preko wireless konekcije Hyperspeed.
Cena ovog miša na Razer zvaničnoj stranici je 150 dolara!

U kojoj meri koristite tastere sa strane na vašem mišu?

Razer Naga Pro (MobIT)
Izvor: R Λ Z Ξ R

Tagovi