Hrvatski pakao

Koliko ovo DOBRO IZGLEDA: Hrvatska PUCAČINA ozbiljno izaziva DOOM (VIDEO)

Autor Marko Čavić

Prikazan gejmplej trejler za Serious Sam 4, pogledajte ga i sigurni smo da ćete se oduševiti!

Serious Sam 4 Gameplay Video (MobIT)
Izvor: DevolverDigital

Hrvatski DOOM (pakao), moglo bi se tako reći (zar ne?!) konačno je dobio prikladan video!

Dvogodišnji period tišine za četvrti deo u Serious Sam serijalu prekinut je u maju ove godine, kad je komšijski Croteam tek kratkim video otkrio datum izlaska uz još novih detalja o samoj igri.

Pošto je Devolver Digital izdavač Serious Sam 4, na nedavnom događaju bila je prilika da se videti još jedan video vezan za ovu čudovišnu pucačinu, koji se fokusira na gejmplej.

U “uratku“ je prikazan niz raznovrsnih čudovišta i bogat arsenal, koji će biti na raspolaganju protagonisti Semu Stounu. Takođe je vidljivo da će se u jednom momentu na mapi nalaziti i desetine hiljada neprijatelja, koji samo čekaju da ih napunite olovom.

Ili plazmom. Ili i jednim i drugim!

Devolver i Croteam, nažalost ni ovom prilikom nisu pružili datume izlaska za Serious Sam 4, ali će to verovatno biti učinjeno u narednim nedeljama, pošto je u planu izlazak izge u avgustu.

Ostaje da vidimo da li u ovom ili nekom sledećemo, što bi bilo šteta, jer igra na osnovu ovih nekoliko munuta gejmpleja obećava mnogo - brza je, haotična, prepuna neprijatelja i različitih načina za njihovu eliminaciju! Kome treba više u dugim letnjim danima?!

Kako vam se čini najava Serious Sam 4?


Tagovi