PALITE MOTORE!

Trkačka groznica počinje: Najavljen Gran Turismo 7 za PlayStation 5 (VIDEO)

Autor Marko Čavić

Ko je spreman za prženje guma?! Da, da - i mi smo, dobrodošao nam Gran Turismo 7!

Gran Turismo 7 PlayStation video premijera (MobIT)
Izvor: PlayStation

PlayStation 5 događaj prštao je od ekskluziva, kao što je i očekivano, a među prvima je najavljeno i najnovije izdanje u Gran Turismo serijalu, koje praktično tradicionalno prati nove generacije PlayStation konzola.

Gran Turismo 7 je nova igra i uključuje sve komponente PlayStation 5 konzole kako bi donela novi nivo grafičkog prikaza pred fanove trkačkih igara.

Izgleda kao da će DualSense kontroler biti dobra zamena za volan sa naprednim tehnologijama, koje donosi, poručuju izvori iz industrije, a koje ćemo vam prikazati u videu na kraju vesti, pa ne zaboravite da pogledate i njega.

U videu za novo izdanje Gran Turismo igre se vidi da je Polyphony Digital posvetio dosta pažnje izgledu okruženja, tako da okolina trkačkih staža deluje mnogo življe, rekli bismo životnije i bogatije tokom vožnje različitih trkačkih mašina i drugih vrsta vozila.

Gran Turismo 7 izlazi zajedno sa PlayStation 5 konzolom krajem godine, a ono što još valja pomenuti je i to da je ovo izdanje prvo nakon tri godine, posle Gran Turismo Sport igre, koja se na tržištu pojavila 2017. godine i prvo izdanje s borjem u naslovu od igre Gran Turismo 6, koja se pojavila pre čak sedam godina, 2013. za PlayStation 3 konzolu.

Uživajte u Gran Turismo 7 videu i javite nam utiske o igri!

DualSense Wireless Controller Video PlayStation 5 (MobIT)
Izvor: PlayStation

Tagovi