Koji žanr?

SQUID GAME VIŠE NIJE SAMO SERIJA: Uskoro dobijamo i igru zasnovanu na hit priči?

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Netflix nešto planira, samo da još saznamo - šta tačno…

Izvor: SmartLife / Netflix

Squid Game, haotična i napeta serija iz Južne Koreje, i zvanično je najpopularnije Netflix izdanje ikad i trenutno je ostvarenje o kojem se ovih dana na internetu najviše priča.

Sa 111 miliona gledalaca za prvih nekoliko nedelja Squid Game je popularniji i od The Witcher serije (čije emitovanje druge sezone i dalje čekamo), što je nevjerovatan rezultat!

Uz ovo, Netflix je uputio i na mogućnost izrade Squid Game video igre, pošto, kao što već znate, ova produkcijska kuća već neko vrijeme svoj biznis širi i na gejming sektor, uz plan da stvara i izdaje gejming naslove bazirane na serijama i filmova koje nudi kroz svoj streaming servis.

Netflix Gaming trenutno je u fazi testiranja i dostupan je u samo nekoliko država, među kojima nema Crne Gore.

Direktor Netflix ogranka za azijski kontinent objavio je da se trenutno razmatra ideja za Squid Game video igru, ali nije objavio nikakve dodatne detalje o bilo čemu.

Istina je da su Battle Royale igre ovog formata, poput viđenog u Squid Game, vrlo aktuelne, a vjerujemo da naslanjanje na radnju serije može samo dodatno da pomogne u popularizaciji ionako megapopularnog proizvoda.

Šta vi mislite, kako vam zvuči Squid Game igra?

Squid Game Trailer VIDEO
Izvor: Netflix

Tagovi