Evo šta je u kutiji!

ČEKAMO NA OVO 6 GODINA! U oktobru nam stiže “sve što smo uvek želeli od telefona - u tabletu“

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Kompanija HMD Global otkrila je šta je u kutiji sa slike od početka septembra…

Izvor: SmartLife / Nokia

Kompanija Nokia tj. HMD Global, dom Nokia telefona, predstaviće 6. oktobra u podne svoj prvi tablet na Android 11 platformi!

Čekali smo na ovo više od šest godina s obzirom na to da je prvi Nokia tablet predstavljen 2015. godine - imao je Atom procesor i nosio ime Nokia N1.

Ove sezone HMD Global tvrdi da ćemo sa novim tabletom dobiti “sve što smo oduvek želeli od Nokia telefona u tabletu“.

Šta to tačno znači ne možemo sada da pogodimo, ali verujemo da će to biti solidan tablet dobrih specifikacija, povoljne cene i dostupan svima.

Sledeća generacija tableta će, ako je verovati glasinama na internetu, biti deo nove Nokia T serije, a prvi tablet će biti Nokia T20. Zanimljivo je da je Nokia sa pratiocima podelila sliku novog tableta iz profila i to s boka na kojem se ništa ne vidi zajedno sa Nokia 3310 povratnikom posle nekoliko decenija, koji je popularan i danas, pa ima i 4G i 5G verzije, a običan je telefon.

Nokia T20 tablet, ako se uopšte tako bude zvao, verovatno neće imati feature softver, nego Android i očekujemo da i tablet bude deo aktivno ažuriranog portfolija HMD Global uređaja, koji najbrže dobijaju Android i sigurnosna i Google ažuriranja.

Šta biste vi voleli da vidite na Nokia tabletu?

Tagovi