Lični baštovan

ZAVOLEĆE VAS KOMŠIJE, UŠTEDEĆETE VREME I ZNOJ: Ovaj robot je idealno rešenje za vaše dvorište

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Roboti kočano ulaze na tržište kosilica i sada je pravo vreme da kupite jedan za sebe.

MowRo kosi dok vi odmarate
Izvor: SmartLife / YouTube / mohammed bouraoud

Iako pre neki dan nije delovalo tako, proleće je uveliko stiglo, a sa njim i sezona košenja trave u dvorištu, ispred zgrade ili u vikendici. Umesto da cvrčite na suncu dok kurate kosilicu naped-nazad, smislili smo odličnu investiciju za vas. Zove se MowRo RM24 robot-kosilica.

Zamislite topao prolećni/letnji dan, a vi, suve majice, odmorni sedite u hladovni i pijuckate limunadu dok MowRo RM24 juri po dvorištu i krati travu na dužinu koju ste vi prethodnog dana zajednički dogovorili sa gospođom.

Da stvar bude bolja, RowMo RM24 ne šteti okolini jer koristi četiri 28 V baterije, a to znači i potpunu eliminaciju kablova ili bilo kakvih štetnih gasova. Pored činjenice da će vam uštedeti sate i sate znojenja, posebno ako imate veliko dvorište, i oni sa alergijama, kojima održavanje zelenih površina posebno smeta će moći da odahnu. Ako ništa, uštedeće vam celo popodne svakih pet do sedam dana, a to je zaista ozbiljna ušteda jedinog resursa, kojeg i dalje ne znamo da multipliciramo.

Da bi znao gde da kosi, MowRo zahteva da mu odredite ivice dvorišta žicom koja se isporučuje u paketu, i koja se neprimetno montira, a kada baterija bude pri kraju robot se sam vraća do svoje stanice i nastavlja punjenje. MowRo je otporan na kišu i ne zahteva nikakav poseban napor sa vaše strane, osim da podesite visinu trave koju želite i pustite ga da radi.

MowRo ima posebne bezbednosne karakteristike, sa unutra uvučenim oštricama, pa je tako potpuno bezbedan i oko dece koja se igraju, bez bojazni da će nekog ozlediti.

Ako pazarite MowRo, ne samo da ćete vi uštedeti vreme i znoj, već će i vas komšije više voleti, jer ova kosilica zbog svog električnog motora pravi buku od maksimalnih 65 dBA, što je značajno niže od standardnih kosilica koje rade u rasponu od 90 do 120 dBA. Ne samo da ni vi nećete morati da kupujete antifonske slušalice, nego i komšija neće morati da ih stavi vikendom kada odluči da prilegne posle ručka, a vi odlučite da je vreme košenja sada savršeno, taman pre nego što krene kiša.

MowRo robot kosilica
Izvor: YouTube / mohammed bouraoud

RowMo je sada na akciji, što znači da umesto regularnih 999 dolara, sada možete da ga poručite po ceni od 850 dolara, a isporuka je dostupna na globalnom nivou.

Tagovi