Četvoro istovremeno

INSTAGRAM UVEO NOVU OPCIJU: Video četovanje za četvoro dostupno je svima, isprobajte već danas!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Live Rooms čeka na vas - da gledate ili da emitujete, evo detalja!

Ovo nije video pozivanje, ovo je za kreatore sadržaja i entuzijaste mnogo više od toga.

Popularna aplikacija Instagram najavila je Live Rooms za četiri osobe istovremeno.

Live Rooms će omogućiti da se istovremeno na Story uključe i emituju do četiri profila i na taj način pomoći kreatorima sadržaja da dosegnu više pratilaca, publike i interakcija, a običnim korisnicima da se bolje zabave.

Ova opcija je dosad bila moguća samo za dva korisnika istovremeno, ali se u praksi pokazalo da bi veći broj sagovornika uživo bila još bolja opcija, pa je Instagram reagovao i Live Rooms omogućio za do četiri učesnika istovremeno.

Korisnici će kao i do sada dobijati uobičajena obaveštenje o prenosu uživo na nekom Instagram nalogu, a dodatak još tri sagovornika može da bude dobra stvar i za kreatore sadržaja i za korisnike. Korisnici će zato moći da ćaskaju sa svakim od četiri člana Live Rooms-a ili direktno na sve njih da šalje poruke. Instagram je rekao i da će biti uvedene moderatorske funkcije, ali i bolja i šira kontrola upravljanja mikrofonom za žive sastanke, koji se emituju ka drugim korisnicima.

Ako želite odmah da isprobate Live Rooms prevucite sleva udesno na glavnom ekranu i odaberite tu opciju. Pozovite prijatelje da vam se priključe i uživajte u bogatijem video prenosu.

Nova opcija je dostupna baš svim korisnicima već sada, pa ažurirajte Instagram odmah.

Kako se vama čini Live Rooms za četvoro?