Film

DARA IZ JASENOVCA I NA YOUTUBE PLATFORMI: Pojavio se ceo film, kvalitet snimka odličan!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Istorijska drama o stravičnim zločinima i na popularnoj striming platformi.

Izvor: PROMO, www.aleksandarletic.com/aleksandarletic&yahoo.com

Filmsko ostvarenje koje je podiglo celi region na noge je "Dara iz Jasenovca" čija je televizijska premijera bila sinoć na kanalima RTS i RTRS.

Premijera ovog filma je održana prošle godine 25. novembra u Gračanici, a počeće da se prikazuje širom zemlje 22. aprila, na Dan proboja Jasenovca.

Istorijsku dramu o stradanju Srba u logoru Jasenovac je pogledalo više od 25.500 ljudi. Posle emitovanja na televiziji, "Dara iz Jasenovca" se pojavila i na popularnoj YouTube platformi. Veliki broj kanala na ovoj popularnoj striming platformi je ilegalno okačio srpskog kandidata za Oskara koji nije prošao u uži izbor.

Primetili smo da je snimak kvaliteta ovog filma sa jednog kanala na YouTube platformi odličan, to jest visoke rezolucije. U galeriji ispod možete pogledati fotografije iz samog filma. Ukoliko ste kojim slučajem propustili ovaj film, imate priliku da ga pogledate na YouTube-u, ali verovatno morate da požurite pre nego što ga uklone.

Ovaj film je režirao Predrag Gaga Antonijević. Istorijska drama o stravičnim zločinima u Drugom svetskom ratu, od 5. februara sa uspehom se prikazuje u bioskopima širom Amerike. Film "Dara iz Jasenovca" snimljen je na osnovu autentičnih svedočanstava preživelih logoraša, a posle zvanične premijere u Beogradu, naći će se na repertoaru bioskopa u Srbiji.