Nastavlja se

PROCURELE PRVE INFORMACIJE O HUAWEI P50 TELEFONIMA: Premijera, karakteristike i oznake su otkrivene, čekamo ih!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Kompanija Huawei uskoro će predstaviti najmanje tri nova Huawei P50 telefona.

Prošle godine Huawei P40 Lite je bio jedan od najpopularnijih telefona u Huawei ponudi, ali začudo ove godine se o njemu još uvek ne govori.

Huawei P50 serija biće sastavljena od Huawei P50, Huawei P50 Pro i najjačeg Huawei P50 Pro+ modela, slično Huawei P40 seriji iz 2020. godine.

Premijera novih Huawei P telefona biće između 26. i 28. marta, što je datum za kinesko tržišta, ali bi trebalo odmah potom da bude najavljena kompletna serija i za evropsko i svetsko tržište. Huawei P50 stići će sa Kirin 9000E čipsetom, dok će Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pro+ imati moćniji i izdržljiviji Kirin 9000 čipset, kao i Huawei Mate40 Pro.

Prema pouzdanim informacijama do kojih je došao sajt GSMArena Huawei P50 je već u serijskoj proizvodnji i svi telefoni imaju drugačiji, takoreći nov dizajn, koji je odavno finalizovan.

Ono što je sigurno je da će sva tri modela imati nove i kvalitetnije kamere, kao i novi tip OLED ekrana, koji će proizvoditi BOE, LG i Samsung kompanije za unapred određena tržišta.

Huawei P50 serija veliki naglasak staviće i na gejming, takođe.

Ono što je zanimljivo, a što smo spomenuli na početku, jeste da bi Huawei mogao da odustane od klasične Lite serije i izvrši preimenovanje Huawei P serije. Prema nepotvrđenim objavama na Twitter mreži sad je Huawei P serija ovakva: Standard je sad Lite, Pro je sad novi standard, a Pro+ je sad novi Pro model i to izbacuje četvrti model iz upotrebe.

Videćemo šta je od ovog svega tačno.

Šta vi očekujete od Huawei P50 serije?

Kako instalirati Google i sve druge Android aplikacije na Huawei P40 telefone bez Google Play prodavnice video (MobIT)
Izvor: MONDO
HUAWEI P40 Serija video (MobIT)
Izvor: Huawei

Tagovi