Kako vam se čine?

PRESKUPE APPLE SLUŠALICE POSTAJU ZNATNO JEFTINIJE: Ali i lošijeg kvaliteta!

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Apple reagovao na brojne kritike!

Izvor: MONDO / Apple

Pre nego što se 2020. godina završila, kompanija Apple je predstavila AirPods Max slušalice sa neverovatnom cenom od 549 dolara u Sjedinjenim Američkim Državama, odnosno 629 evra koliko koštaju u Evropi.

Nakon brojnih kritika na račun cene, deluje da je kompanija Apple odlučila da spremi i jeftiniju verziju ovih slušalica za široke narodne mase.

Kako to obično biva, kvalitet će biti lošiji, ali takav kompromis se morao napraviti kako bi cena istih bila 349 dolara. Umesto aluminijuma i nerđajućeg čelika, ove jeftinije slušalice će biti napravljene od plastike. Efekat ovog materijala će ujedno novi AirPods Max učiniti lakšim nego što je to  skuplja verzija, koja je ujedno i jedna od najtežih na polju slušalica.

Ipak, ne postoje navodi kada će ove slušalice izaći, ali izvor te informacije je uveren da su takve slušalice u proizvodnji. AirPods Max imaju Transparency mode, odnosno režim rada u kojem je moguće slušati muziku i obavljati pozive uz zvukove iz okruženja. Drugi mod je ukidanje pozadinske buke, odnosno Active Noise Cancellation tj. ANC režim, koji pomoću čak osam mikrofona otklanjaju pozadinsku buku i buku iz okruženja. Tri posebna mikrofona zadužena su za pozive - dva za ukidanje smetnji i buke, a jedan isključivo za glas, što takođe dosad nije viđeno na slušalicama.

Ovde možete videti više informacija o novim AirPods Max slušalicama. Zanimljivo da uz te slušalice ide i torbica koja je isto izazvala gomilu komentara, baš kao i te slušalice.

Apple AirPods Max slušalice video (MobIT)
Izvor: Apple

Tagovi