Ima nade!

PROCURIO SPISAK SVIH BESPLATNIH VIDEO IGARA: Epic za sad razočarao sa poklonima, ali ovim danima će deliti odlične igre!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Još uvek nije ništa potvrđeno, te je sve ovo na nivou "tračeva".

Kompanija Epic Games je odlučila da na svojoj platformi deli besplatne video igre, a sve zbog novogodišnjih praznika koji nam predstoje.

Prva četiri dana se nisu proslavili sa poklonima, ali već od sutra (21.12) ljubitelje video igara očekuju bolji naslovi.

Iako su se pre ove promocije pojavili raznorazni spiskovi, verovatno je najviše pažnje izazvao onaj u kom je pisalo da će Epic deliti spektakularne naslove kao što su Borderlands 3, Horizon Zero Dawn, Dying light i mnogi drugi, realna lista je ipak sasvim drugačija. Treba istaći da ni ona nije potvrđena i da se pojavila uoči nekoliko dana pred prvog poklona. (U prvom tvitu se nalazi lista igara koji sigurno neće izaći, a koja je potpalila maštu ljubitelja video igara).

Posle četiri dana možemo zaključiti da su tačno predvideli prve igre koje će Epic Games podeliti na svojoj prodavnici. Sudeći po ostatku liste, ona definitivno nije spektakularna kao prva, ali i na njoj se pojavljuju dobri naslovi. Ipak, treba istaći da se Epic nije pretrgao, te da ćemo dobiti poklone u stilu ove godine. Sve u svemu, "poklonu se u zube ne gleda", te ukoliko imate vremena u predstojećim danima, preuzmite sledeće naslove!

Već od sutra možete očekivati spektakularnu igru Alien: Isolation (Ukoliko se ove tvrdnje ispostave tačnim), koja se čini i kao najzvučnijim na ovoj listi. Potom sledi još jedna odlična igra, u pitanju je Metro 2033 od čijeg izlaska je prošla već decenija! Zanimljivi naslovi su i Torchlight 2, Tropico, Inside, Jurassic World Evolution, itd...

U nastavku pogledajte kompletnu listu:

17.12 - Cities: Skyline18.12 - Oddworld New ‘n’ Tasty19.12 - The Long Dark20.12 - Defense Grid: The Awakening21.12 - Alien: Isolation22.12 - Metro 203323.12 - Tropic 524.12 - Inside25.12 - Darkest Dungeon26.12 - My Time at Portia27.12 - Night in the Woods28.12 - Stranded Deep29.12 - Solitairica30.12 - Torchlight 231.12 - Jurassic World Evolution

Tagovi