Ma, nemoguće?!

2020. PAMTIĆEMO I PO OVOME: Popularnija i od toalet papira za kojim je vladala pomama zbog korone! (FOTO, VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

U inat koroni i gomilanju papira kod kuće - ovo je tokom 2020. godine bilo popularnije!

Nije tajna da svi žele novu Sony PlayStation 5 konzolu, a još je manja tajna da je sve povezano s njenom nabavkom totalni haos, koji zaslužuje sopstveni članak na MobIT stranama!

Dajte nam malo vremena - bavićemo se i time vrlo brzo, ali sad da vam kažemo ono zbog čega ste došli ovde…

Čini se da je upravo pomenuti cirkus oko nabavke PlayStation 5 konzole odgovoran za veoma zanimljiv obrt na Google pretraživaču, gde ju je pretraga “Kako nabaviti PlayStation 5“ učinila popularnijom čak i od toalet papira.

Neće vas iznenaditi ni činjenica da je PS5 traženiji pojam od Xbox Series X konkurenta, iako su obe konzole završile u Top 5, a slede ih pretrage za toalet papirom, maskama i sredstvom za dezinfekciju ruku.

Da, korona je učinila svoje, a svi se sećamo mahnitog kupovanja toalet papira na početku, pa i kako je koronavirus odmicao.

Što se igara tiče, MONDO MobIT je izabrao Igru godine 2020. i to vašim glasovima (i ne, nije The Last of Us Part II), a ovo su najtraženije igre na Google Search globalno:Among UsFall Guys: Ultimate KnockoutValorantGenshin ImpactGhost of TsushimaAnimal CrossingAssassin’s Creed: ValhallaThe Last of Us Part IIMadden NFL 2021 iJackbox.

PlayStation 5 nove igre i cene konzola video (MobIT)
Izvor: PlayStation
The Future of Gaming Intro PlayStation 5 video (MobIT)
Izvor: PlayStation
DualSense Wireless Controller Video PlayStation 5 (MobIT)
Izvor: PlayStation