Obećavaju…

NE ČEKAJTE VIŠE, EVO IH SVA 3 SAMSUNG GALAXY S21 TELEFONA! Imaće olovku, gomilu kamera i nove ekrane i dizajn (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Samsung je “ispustio“ tri kratka video klipa novih Galaxy S21 i Galaxy S21+ telefona, kao i Galaxy S21 Ultra modela, pogledajte ih!

Nije tajna da ćemo uskoro upoznati Samsung Galaxy S21 trio telefona, a sad nije tajna ni kako će njihove kamere izgledati.

Kompanija je ispustila, ne znamo kako, ali jeste sva tri kratka videa, koja najavljuju Galaxy S21 i na njima se vide isključivo kamere, o kojima se već dosta toga zna.

Sve što se u video klipovima otkriva poklapa se sa onim što smo ranije prikazali - izgled, boje, broj kamera, novo “ostrvo“ u kojem se kamere nalaze, raspored kamera, ali je jedna stvari promenjena, a to je ispupčenost tih ostrva za kamere. Ako je verovati ranijim CAD (tehničkim) i ostalim vizuelnim dokumentima, ostrva će, ipak biti veća, nego što bi se nakon gledanja ovog videa mogao steći utisak.

Samsung Galaxy S21 imaće tri kamere, baš kao i Galaxy S21+, ali će Galaxy S21 Ultra imati pet kamera, među kojima je i periskop jedinica. Ovaj model imaće zakrivljen ekran na levom i desnom boku, dok će prva dva pomenuta modela imati ravan displej.

Samsung je kao dijagonale ekrana odabrao 6,2 tj. 6,7 i čak 6,8 inča, sva tri osvežavanja do 120 herca, i opet u dvostrukom hardverskom podešavanju - Snapdragon 888 i Exynos 2100 čipset. Kapacitet baterija biće 4.000 mAh, 4.800 mAh i 5.000 mAh, a makar jedan model (Ultra) imaće prilagodljiv ekran sa rasponom hercaže od jednog do 120 herca i osvetljenje od čak 1.600 nita. Nažalost, Samsung Galaxy S21 bi mogao biti napravljen od plastike pozadi, što u Note20 slučaju nije protumačeno na najbolji način, a i brazilska regulatorna agencija navela je da će u njihovom regionu sva tri modela doći bez punjača i slušalica (što ne mora biti slučaj za sve regione).

Za kraj smo ostavili i napomenu da će Samsung na sva tri modela ili makar jednom (Ultra) omogućiti korišćenje S Pen olovke, ali bez pripadajućeg slota, kao što ga ima Note serija.

Izvor: MONDO / Samsung
Izvor: MONDO / Samsung