"Umalo srčka!"

OGLASIO SE CD PROJEKT SA NOVIM ODLAGANJEM: Vest koja je uzburkala industriju video igara, ali nema mesta za paniku!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Na veliku sreću igrača, CD Projekt studio neće odložiti izlazak igre Cyberpunk 2077, već njenog DLC-a!

Sada se ta kompanija ponovo oglasila sa novim informacijama o odlaganju, ali na veliku sreću nije u pitanju osnovni deo te igre, već njen DLC koji je trebala da bude predstavljana nekoliko dana nakon izlaska igre.

Upitan da prokomentariše početak prodaje sezonske propusnice za Cyberpunk 2077, predsednik CD Projekt Red studija je rekao: „Inicijalni plan je bio da pustimo pred početak, ali nakon poslednjeg odlaganja, odlučili smo da sačekamo kako bi omogućili igračima da igraju igru, pa ćemo potom da pričamo o budućim planovima. Znači kada igra bude izašla“.

The Witcher 3 Ističe da Cyberpunk za više igrača neće biti mod/režim za Cyberpunk 2077, već zasebna igra sa AAA naslovom. “To je drugačija produkcija, velika produkcija! Imamo plan da napravimo samostalan proizvod. Očigledno da nije u potpunosti samostalan pošto dolazi iz istog univerzuma, te je mnogo povezan sa konceptom za jednog igrača u Cyberpunk 2077”.

Zanimljivo da su brojni fanovi prokomentarisali odluku za odlaganje dodatnog sadržaja, te se moglo videti kako je mnoge "umalo srčka strefila", misleći da ova će igra koja je prvobitno najavljena 2012. godine, ponovo biti odložena! Ko zna, svašta može da se desi do 10. decembra kada će Cyberpunk 2077 izaći za PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series S i X, i za PC!

Cyberpunk 2077 Gameplay video (MobIT)
Izvor: IGN