Gruvanje bez žice

Najjeftinije bežične slušalice za gejming, fitnes, muziku i razgovore: Baterija traje do 24 sata, cena 50€ (FOTO, VIDEO)

Autor Marko Čavić Izvor mondo.rs

Novi tip bežičnih slušalica konačno dostupan i kod nas.

OK, pitaćete se - koji sad to novi tip sluški može da se nađe kod nas, a da ih već nismo videli, čuli i doživeli?

A mi ćemo vas iznenaditi odgovorom da ovakve još niste videli ni čuli, a ni imali takvu priliku da kupite premijum brend po tako povoljnoj ceni - to im je možda čak i najveća prednost u odnosu na sve dosad prodavane slušalice poznatih robnih marki u Crnoj Gori i regionu.

Choice True Wireless slušalice globalnog tehnološkog brenda HONOR su još jedan proizvod iz strategije pametnog življenja, koja pokriva svaki scenario savremenog životnog tempa.

HONOR Choice True Wireless slušalice omogućavaju slušanje muzike i do šest sati neprekidno, kao i četiri sata razgovora sa jednim punjenjem. Lagana kutijica omogućuava punjenje tri puta u punom kapacitetu, što pruža dodatnih 18 sati zabave. Mogućnost celodnevnog slušanja sa autonomijom baterije od 24 sata retko ćete sresti ne samo u cenovnom rangu, nego i uopšte u ponudi ovakvih slušalica.

Nove bežične slušalice pružaju jedinstveni korisnički ugođaj prirodnog i jasnog zvuka, sa opcijom potiskivanja buke, koju možete aktivirati po želji. Drajver zvučnici kompozitne dijafragme od sedam milimetara obezbeđuju ovom modelu istovremeno izuzetno jasan i kvalitetan zvuk uz efikasno ublažavanje buke iz okruženja tokom poziva ili slušanja muzike.

HONOR Choice se sa vašim mobilnim telefonima ili računarima povezuju putem Bluetooth v5.0 veze, uz korišćenje ekstra štedljivog moda Bluetooth veze. Ovo su i prve HONOR slušalice, koje imaju brzinu odziva od 130 milisekundi, što ih čini pogodnim I za gaming.

Malene bežične slušalice pružaju sve što očekujete od dobrog i modernog para slušalica, ne samo kad su u pitanju funkcije i performanse, već i praktičan dizajn, koji pruža udobnost za celodnevno nošenje i odlično ležanje u uvetu pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti. HONOR Choice True Wireless slušalice su otporne na vodu i prašinu u skladu sa IP54 sertifikatom, pa im kiša tokom nošenja i čestice prašine iz torbe ili džepa neće smetati.

Takođe, slušalice podržavaju i kontrole na dodir, kao i kontrolu glasovnog asistenta, za lako korišćenje i kad ste u pokretu, a softver im se može zarad poboljšanja kvaliteta veze sa uređajima u okolini i povećanja kvaliteta reprodukcije i glasa može nadograđivati aplikacijom, putem interneta.

Tagovi