Vijesti

Posle Severine i Nataše, evo i Ćetkovićevih sličica (FOTO)

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Priznajemo da ovo niko nije očekivao…

Kad su u pitanju pjevačice, nekako je za očekivati da neke od njih imaju svoje Viber stikere i zajednice, ali Viber sličice nekog pjevača, pa još Sergeja Ćetkovića - vjerujemo da ih niko nije očekivao!

Ipak, tu su, Viber stickers, odnosno sličice Sergeja Ćetkovića, zajedno sa Viber Community-jem, koji je aktivan od početka februara.

Sergejeve sličice, citati iz njegovih pjesama, taman su na vrijeme stigli da budu dio čestitki za Dan zaljubljenih ili Dan žena i za pjevača su važne, jer njima na još jedan način obilježava dvije decenije karijere. Zanimljivost Sergejevih stikera je to što oni i sviraju, pa su tako prvi audio stikeri dostupni u našem regionu upravo pjevačevi (šta će sad da kažu Seve i Bekvalčeva?!) i možete ih besplatno preuzeti sa linkova dolje.

Preuzmite besplatan stiker paket Sergeja Ćetkovića OVDJE.

Pridružite se Viber Community-ju Sergeja Ćetkovića OVDJE.

Stikeri će biti globalno dostupni za besplatno preuzimanje tokom naredna tri mjeseca, a svi koji su ih preuzeli moći će neometano da ih koriste zauvijek.

Sergej Ćetković je, da vas podjsetimo, već imao paket svojih sličica na Viber platformi, kroz svoj rad na crtanom filmu “Lola i Mila“, koje su preuzete preko 400 hiljada puta!