Vijesti

Najpoznatiji sajt za odrasle otkriva BIZARNE PRETRAGE

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Najpoznatiji sajt za odrasle otkriva više, nego zanimljivu statistiku poseta tokom 2019. godine, koja je bila više nego dobra.

Najpoznatiji sajt za odrasle napravio je rekapitulaciju za 2019. godinu, kao i svake godine - PornHub Year in Review 2019.

Ovog puta statistički podaci su manje zanimljivi, nego prethodnih godina, pošto se očekivani trend rasta nastavlja iz sezone u sezonu, ali su neki drugi podaci čak i frapantni.

Recimo, najtraženiji pojam za filmove je amaterski, a sledi ga verovali ili ne vanzemaljci. Ljudi očigledno maštaju o nekim zajedničkim stvarima sa vanzemaljcima, osim onih, kojima nas uči Holivud. Slede pojmovi POV, Belle Delphine, koja je i najtraženija glumica za odrasle (Mia Khalifa je odmah iza) i pet najtraženijih zatvara pojam kosplejeri.

Najtraženiji glumac za odrasle je Jordi El Nino Polla, najtraženiji pojam iz filma su Avengers-i, iz igre Overwatch, a među poznatima su to Belle Delphine, Kim Kardašijan i Kardi Bi. Najtraženija ličnost iz video igara je Zelda (?!), zatim Lara Kroft i D. Va, a Star Wars termin je dobio na popularnosti čak 800 procenata početkom maja meseca.