Vijesti

Kontroler za igre dobija DVA NOVA DUGMETA, ali to će vas koštati (VIDEO)

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Za 30 dolara PlayStation kontroler dobija još dva programabilna tastera.

Iako se već uveliko govori o narednoj generaciji PlayStation konzole, a samim tim i o novom tipu kontrolera, o čemu smo već pisali, Sony i dalje ima nekoliko inovacija, koje želi da implementira u aktuelni Dualshock 4.

Sad je najavljena i najnovija u nizu koja će igrače sačekati početkom naredne godine i osmišljena je kako bi im pružila dodatnu slobodu i prednost u video igrama.

Radi se o nadogradnji u vidu dodatnih pozadinskih tastera zajedno sa priključkom, koji se povezuje putem igličastog porta na Dualshock 4 kontroleru. Priključak je lepog dizajna, sa glatkim ivicama, a krasi ga i kvalitetan QLED ekran, koji vam daje informacije koji su to dodatni tasteri dodeljeni za ova dva nova dugmeta - na raspolaganju je 16 novih funkcija.

Dostupan je veliki broj opcija za uređivanje po volji igrača i sve je prepušteno ukusu gejmera, a dodatak je kreiran tako da igrači i dalje imaju priključak za povezivanje slušalica, objašnjava Play! Zine.

Ovaj dodatak, čiji je pun naziv DualShock 4 Back Button Attachment i zvaničnu prodaju stiže 23. januara, prvo na teritoriji SAD, sa cenom od 30 dolara.

DUALSHOCK 4 Back Button Attachment Video (MobIT)
Izvor: PlayStation

Tagovi