Vijesti

iPhone najzad dobio novi taster! (FOTO)

Izvor mondo.rs

Naravno, postoji i caka, kao i uvijek!

Apple je oduvijek bio vrlo strog kad je redizajn iPhone uređaja u pitanju, pa iz tog razloga iPhone fizički gotovo i da se nije promijenio od momenta kad se pojavio.

Ipak, sad je najzad dodato jedno novo dugme, smješteno na donju, desnu stranu, na poslednju iPhone 11 generaciju, koje će obradovati mnoge korisnike, u to smo sigurni!

Riječ je o novoj dodatnoj bateriji za iPhone, koju proizvodi kompanija Apple, a koja nije jeftina, ali dolazi sa novim tasterom, koji služi kao okidač kamere. Baterija košta od 129 dolara, u zavisnosti od kapaciteta ćelija, a namijenjena je korisnicima iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max uređaja.

Dostupna je u gotovo svim bojama, u kojima se prodaju i novi iPhone modeli, a omogućava produžavanje trajanja baterije telefona za najmanje 50 odsto (tako Apple kaže, ne navodeći kapacitete). Baterija u kućištu od silikona ima mogućnost bežičnog punjenja i omogućava pokretanje kamera aplikacije čak i kad je telefon zaključan.

Duži pritisak na novo dugme aktiviraće i početi video snimanje, dok će kratak pritisak napraviti fotku. iPhone 11 Smart Battery Case, kako je puno ime dodatka jednostavno se navuče na iPhone i nosi dok je potrebno punjenje ili kad smatrate da će vam na taj način biti lakše da fotografišete i snimate. Baterija je hrapava i silikonska, pa će olakšati i držanje tokom korišćenja, ali povećava ukupnu težinu telefona.

Kako vam se čini ovaj dodatak? Korisno ili ne baš tako?

Tagovi