inZOI

Tvorci PUBG-a spremaju igru koja ozbiljno prijeti da skine legendarne Simse s trona!

Sa novim gejmplej trejlerom igre koja bi trebalo da postane pravi "ubica Simsa", stiže i novi demo koji igračima daje mogućnost kreiranja likova za igru uz ogroman broj opcija

Izvor: YouTube / inZOI

inZOI, igra ocijenjena kao ozbiljna konkurencija legendarnim Simsima čije se objavljivanje uskoro očekuje, igračima bi trebalo da donese sve ono što ljubitelji preko dvije decenije popularne simulacije žele i očekuju: veliki otvoreni svijet i kvalitetnu realističnu grafiku.

A za one koji žele da vide čega sve još tu ima, uprvo je izašao novi trejler igre koji prikazuje prikazuje dešavanja unutar igre kao što su vjenčanja, tuče, dječja graja i brojne zabavne aktivnosti.

inZOI bi budućim igračima trebalo da donose mnogo inovativnih zanimljivih karakteristika. Igra podržava snimanje pokreta lica, alatku za dinamičke vremenske 2D i 3D efekte, pa će se tako odjeća vašeg Zoi lika postepeno kvasiti kada izađe napolje po kiši.

inZOI trejler
Izvor: YouTube / inZOI

Sve to izgleda dobro u demo snimcima gejmpleja, međutim, u nekim djelovima gejming zajednice, odnosno potencijalne ciljne grupe igre, već se javlja sumnja da ciljna publika neće imati dovoljno moćan hadrver potreban da sve to potjera.

A sa novim gejmplej trejlerom objavljen je novi demo koji igračima daje mogućnost kreiranje likova za igru u posebnom inZOI: Character Studio-u, koji je već dostupan na Steam-u, a tu postoji ogroman broj opcija.

inZOI: Character Studio
Izvor: YouTube / inZOI

Moguće je mijenjati čak 250 različitih pozicija lica, pa se tako može izabrati 35 različitih nijansi kože, veliki broj raznovrskih frizura, brojnih odevnih predmeta i različtog nakita i dodataka... kako biste na željeni način oblikovali svog jedinstvenog "Zoija", koga možete oblikovati i tako da što je moguće više liči na vas.

U igri se pojavljuju ljudi svih uzrasta i godišta, a igrač može da preuzme kontrolu i komunicira sa bebama, mališanima i starijim karakterima. Očekuje se da bi svi likovi u igri vremenom trebalo da stare, a da li će to biti postepeni razvoj ili niz životnih faza ostaje da se vidi.

Tagovi