brutalna mašina

Moćna zverka konačno dostupna u svim djelovima svijeta: Red Magic 9S Pro stiže na vaša vrata po ovim cijenama

Telefon pokreće Snapdragon 8 Gen 3 "Leading Version", overklokovana verzija dobro poznatog čipseta čiji CPU radi na maksimalnih 3.4GHz

Red Magic 9S Pro
Izvor: Nubia

Gejmerski telefon kineske kompanije nubia – Red Magic 9S Pro, na domaćem tržištu zvanično predstavljen početkom jula, a potom sredinom mjeseca i za ostatak svijeta, konačno je internacionalno dostupan za naručivanje, i na zalihama je u internet prodavnici proizvođača.

Preporučene cijene uređaja, koji slovi za jednog od najmoćnijih pametnih telefona na svijetu, u zavisnosti od konfiguracije, za Evropu su: 649 evra za verziju sa 12GB RAM-a i 256GB interne memorije i 799 evra za telefon sa 16GB RAM-a i 512GB prostora za skladištenje podataka.

Telefon je opremljen AMOLED ekranom dijagonale 6,8-inča, rezolucije 1.116 x 2.480 piksela, sa frekvencijom osvježavanjem od 120 Hz maksimalnom osvijetljenošću od 1.600 nita.

Pokreće ga Snapdragon 8 Gen 3 "Leading Version", overklokovana verzija dobro poznatog čipseta čiji je CPU u stanju da radi na maksimalnom taktu od 3.4GHz.

Moćni gejmerski telefon je opremljen glavnom kamerom od 50MP sa optičkom stabilizacijom, zatim ultraširokom kamerom tako od 50MP, a tu je i senzor dubine veličine 2MP. Prednja selfi kamera je opremljena senzorom od 16MP.

Red Magic 9S Pro napaja zaista ogromna baterija kapaciteta 6.500 mAh, koja podržava brzo "žično" punjenje od 80W.