Galaxy Unpacked

10. JULA SAMSUNG PREDSTAVLJA NOVU UREĐAJ PREMIJERNO - KOJI?

Autor Dušan Volaš

Galaxy Unpacked donijeće nove telefone na preklop, tablete, pametne satove i jedan uređaj koji nas je sve zainteresovao.

Izvor: Samsung

Ono o čemu se već neko vrijeme šuškalo, sada je i zvanično potvrđeno. Samsung će svoj ljetnji Galaxy Unpacked događaj održati 10. jula 2024. u Parizu. Očekuje se da će događaj biti jedan od uzbudljivijih u skorijem sjećanju, te da ćemo pored nove generacije telefona na preklop imati priliku da vidimo i brojne druge uređaje.

Nije slučajno što je prijestonica Francuske odabrana za ovogodišnju destinaciju. U Parizu će 16 dana nakon premijere biti otvorene 33. po redu Ljetnje olimpijske igre. Znajući da će sve oči svijeta biti uprte u Grad svjetlosti, Samsung nije propustio priliku da obezbijedi mjesto zvaničnog partnera i sponzora najveće sportske smotre.

Zvijezde večeri će nesumnjivo telefoni na preklop nove generacije - Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6. Na južnokorejskoj kompaniji je ogroman pritisak da predstavi spektakularna unapređenja, pogotovo nakon što je konkurencija uspjela da je sustigne i preuzme čelnu poziciju u segmentu.

Očekuje se da će Samsung predstaviti i novu generaciju pametnih satova, kao i da ćemo pored Galaxy Watch 7 serije dobiti i Galaxy Watch Ultra model. Za ovaj nosivi uređaj se tvrdi da će imati bateriju kapaciteta 590 mAh, ekran odličnih specifikacija, da će biti sposoban da izdrži pritisak do 10 ATM, kao i da će stići sa MIL-STD sertifikatom otpornosti američke vojske.

Izvor: Weibo

Veliku pažnju javnosti bi mogla da privuče potpuno nova vrsta nosivih uređaja za tehnološkog giganta. U pitanju je Galaxy Ring, pametni prsten koji će nuditi brojne funkcije i mogućnosti, ali čija primarna svrha će biti praćenje zdravstvenih parametara.

Naravno, apsolutno očekujemo da će u Parizu biti predstavljena najnovija generacija tableta, Galaxy Tab S10, koja će se opet sastojati od tri uređaja, od kojih će Galaxy Tab S10 Ultra model biti najskuplji i najveći.

Jedina nepoznanica su nove bežične slušalice. Iako smo sigurni da stižu, ostaje da se vidi da li će biti predstavljene na događaju ili posebno.

Ovogodišnji letnji Galaxy Unpacked ćete moći uživo da pratite 10. jula, sa početkom od 15 časova, i to na zvaničnom Samsung sajtu, YouTube kanalu, kao i društvenim mrežama. Naravno, ne propustite da detalje o novim uređajima pročitate na SmartLife portalu.