Odlično!

SkyShowtime će podržavati srpski jezik titlova i sinhronizacije!

Autor Anja Radunović Izvor mondo.rs

Ohrabrujuća poruka iz popularnog streaming servisa.

Izvor: SkyShowtime

Najava da će se SkyShowtime početkom 2023. godine naći i pred korisnicima u Srbiji izazvala je veliku pažnju potencijalnih gledalaca, koji i dalje nisu navikli da u svojoj zemlji gledaju omiljeni sadržaj na svom jeziku.

S tim u vezi željeli smo da saznamo da li će SkyShowtime biti kao konkurenti koji su odavno u Srbiji, a još uvek nisu progovorili naš jezik svojim titlovima ili sinhronizacijom, pa smo stupili u kontakt s predstavnicima streaming kompanije.

Na upit da li će novi streaming servis govoriti srpski dobili smo potvrdan odgovor, koji prenosimo u cijelosti:

"Kada SkyShowtime bude lansiran na svim tržištima, cijeli katalog će imati titlove na svim jezicima. Sadržaji za decu će biti titlovani i/ili sinhronizovani na svim tržištima".

Takođe, streaming servis napominje da je trenutno u toku dolazak na sva tržišta, koji obuhvatiti i našu i zemlje iz okruženja. Platforma će se u narednim mjesecima i tokom 1. tromesečja 2023. širiti na Španiju, Portugaliju i Andoru i Centralnu i Istočnu Evropu. Time će biti obuhvaćena tržišta Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, južne srpske pokrajine Kosova i Metohije, Crne Gore, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Slovačke i Slovenije. Ipak, konkretni datumi lansiranja i cijene korišćenja na mjesečnom nivou biće objavljeni narednih mjeseci u trenutku pred dolazak servisa na svako od tržišta.