6 prodavnica

Dva nova mjesta za preuzimanje Viber aplikacije

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Legalnu i bezbjednu Viber aplikaciju sada je moguće preuzeti i ažurirati preko šest prodavnica aplikacija na Windows, iPhone tj. iPad i Android uređajima.

Izvor: Viber

Uz Play Store za Android, App Store za iOS i iPad uređaje, AppGallery za Huawei Mobile Services telefone, kao i za Xiaomi smartfone Viber je od sada dostupan i kao desktop aplikacija u Microsoft Store-u i kao mobilna aplikacija u Samsung Galaxy Store-u.

Približno 90% Viber desktop korisnika dolazi sa Windows uređaja, a 38,1% mjesečno aktivnih korisnika na Android sistemu posjeduje Samsung telefon ili tablet, pa je veća pristupačnost aplikaciji važna veijst za obije navedene grupe korisnika.

Novo ažuriranje obe prodavnice, koje je već u toku za obije platforme omogućiće novim korisnicima da legalno, brzo i sigurno preuzmu Viber i ažuriraju ga na istom mjestu.

Desktop Viber verzija, koja je dostupna u Windows Store-u, omogućava pozive i slanje poruka direktno s kompjutera ili laptopa, što je veoma popularna opcija. Desktop verzija može se koristiti za sve - od komunikacije s voljenima do rukovođenja poslom, za grupne pozive, interakcije kroz Viber Kanale i postavljanje podsjetnika. Takođe, posebna pogodnost spomenute verzije jeste što smanjuje naprezanje očiju time što korisnicima omogućava da sinhronizuju aktivnosti na mobilnoj Viber verziji s većim ekranom na desktop aplikaciji.

Viber je uveliko #1 u Samsung Store-u i trenutno je pretekao i TikTok aplikaciju!

SmartLife

Samsung Galaxy Store dostupan je u 125 zemalja. Zahvaljujući milijardama aktivnih korisnika širom svijeta u obije prodavnice, Viber će biti dostupan konstantno rastućim bazama korisnika na obije platforme.

Pogledajte kako izgleda Viber u Samsung prodavnici aplikacija:

Prethodno, Rakuten Viber je dostigao jubilej premašivši milijardu preuzimanja na Google Play Store-u za Android uređaje. Aplikacija je takođe dostupna u Apple, Huawei i Xiaomi onlajn prodavnicama, gde bilježi rekorde preuzimanja i jedna je od najpopularnijih aplikacija.

Koju verziju ćete vi koristiti?

Tagovi