Baš hit!

Igra Marvel's Spider-Man: Remastered krekovan odmah, a Rusi se trkaju ko će da je kupi na crno

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Sony-jeva hit igra je već krekovana, a iz Rusije stižu lude vesti…

Izvor: YouTube / Marvel Entertainment / Screenshot

Odmah na dan premijere novi Spider-Man je otvoren i pirati su ga postavili na različite servise za besplatno preuzimanje i igranje.

Igra je dobila odlične kritike - Game Spot 9 od 10, Gaming Trend 90 od 100, IGN 9 od 10, God is a Geek 9,5 od 10, Game Revolution 9 od 10 - a na Epic Games prodavnici ima 4,9 od pet zvezdica i Mighty sa sva četiri elementa u prstenu preporuke i sasvim je jasno da postoji ogroman broj igrača koji želi da igra Marvel's Spider-Man: Remastered igru, ali i da ne žele da je plate.

Zbog svih tih ljudi pirati su odmah prvog dana predstavili prvo izdanje krekovane igre, a iza probijanja zaštite stoji Fairlight ekipa, koja se pohvalila da igra nije stigla sa Denuvo zaštitom, kako je originalno rečeno, nego sa "minimalnim zabranama koje su uklonjene za par minuta".

Igra je bila dostupna u piratskoj produkciji i pre nego što je Steam objavio zvanično svim svojim ljudima koji su je unapred kupili da je igra spremna za preuzimanje i igranje, što govori u prilog činjenici da su pirati imali dobro organizovanu mrežu tj. dobavljače, koji su na vreme dostavili sve što je bilo potrebno.

Piratske kopije Marvel's Spider-Man: Remastered igre preplavile su popularne torent stranice, a jedna još luđa stvar dešava se u Rusiji - tamo igra tj. ključevi za igru dostižu rekordnu cenu na sivom tržištu, jer je u Rusiji zbog konflikta sa Ukrajinom nedozvoljeno da koristi Steam usluge.

Rusi kupuju ključeve koje su sa različitih strana nabavili različiti izvori, a cena dostižu višestruko veće iznose od 54,99 ili 59,99 dolara, koliko igra košta u različitim regionima. Rusi moraju da menjaju region da bi aktivirali igru, a čak im ni lista čekanja ne predstavlja problem samo da dođu do Marvel's Spider-Man: Remastered igre.

Jeste li vi već igrali igru, šta mislite?

Marvel's Spider-Man Remastered VIDEO
Izvor: PlayStation

Tagovi