Pravi izbor!

FILMOVI I SERIJE KOJE NE SMETE PROPUSTITI: Ovog proleća obavezno pogledajte ovih 5 ostvarenja

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Striming platforme dobijaju nove serije i filmove, a mi smo već odabrali najzanimljivije.

Izvor: SmartLife / Samsung

Naš izbor serija od prošlog puta privukao je puno pažnje i komentara, pa smo rešili da nastavimo istim putem, samo što ćemo ovog puta pričati i o filmovima, ne samo serijama.

Izuzetan period za sve ljubitelje kinematografije je pred svima nama, jer očekuju nas ili su već izašli, sjajni naslovi serijskih i filmskih ostvarenja.

Ako ste i vi od onih koji se spremaju za novi maraton neke sjajne serije ili gledanje gomile odličnih filmova, pročitajte koje smo izdvojili za vas.

Worst Roommate Ever VIDEO
Izvor: Netflix

Worst Roommate Ever, Netflix

Dokumentarna serija od pet delova Najgori cimer ikada donosi četiri mučne priče o naizgled bezopasnim cimerima koji se pretvaraju u pravu noćnu moru za svoje nesuđene žrtve, nakon što se otkriju njihove zlobne, a ponekad i nasilne namere.

The Weekend Away VIDEO
Izvor: Netflix

The Weekend Away, Netflix

Dugometražni igrani film u proleće i leto 2021. godine sniman je u Splitu, u kojem se odvija i sama radnja. The Weekend Away prati prijateljice Beth (Leighton Meester, široj publici najpoznatija po ulozi u seriji Tračara) i Kate (Christina Wolfe), koje stižu na vikend u Hrvatsku. Nakon što su provele noć u klubu, Beth se budi bez sećanja na prethodnu noć, a Kateino telo pronađeno je u moru.

Hrvatska policija sumnjiči Beth za ubistvo, nakon čega se ona sama daje u potragu za istinom, što će je dovesti do nekih bolnih saznanja.

SVEMIRSKI BASKET NOVO NASLEĐE VIDEO
Izvor: Blitz Film Srbija

Svemirski basket: Novo nasleđe, HBO

Nakon 25 godina, u nastavku Space Jam-a uz najveću zvezdu svetske košarke Lebrona Džejmsa, pojavljuju se i mnoge druge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli videti.

Kada robot zarobi Lebrona i njegovog sina Doma u digitalnom prostoru, on mora odvesti Duška Dugouška, Lolu i ekipu Looney Tunesa do pobede nad digitalnim prvacima kako bi ih vratio kući.

Vučje vaspitanje: Nova sezona VIDEO
Izvor: HBO Max Adria

Vučje vaspitanje, 2. sezona, HBO

Smeštena na tajanstvenoj devičanskoj planeti u ranom stepenu kolonizacije, serija se usredsređuje na dvoje androida koji imaju zadatak da odgajaju ljudsku decu u novonastaloj koloniji kojoj prete verske razlike.

THE BATMAN Film Video
Izvor: Warner Bros. Pictures

Novi Betmen, HBO

U svojoj drugoj godini borbe protiv zločina, Betmen otkriva korupciju u Gotam Sitiju koja je vezana za njegovu porodicu, dok juri Ridlera, serijskog ubicu kome je meta elita Gotama. Za vreme istrage, Betmen mora da nađe nove saveznike, ali i nauči bolnu istinu o svojoj prošlosti.

Novi Betmen je drugačiji, mračniji na nov - noar - način i crta portret jednog drugačijeg superheroja, koji je više nalik običnim ljudima i kojeg muče unutrašnje borbe jednako kao i one koje vodi u Gotam Sitiju…

Tagovi