Vijesti

HONOR MAGIC4 LITE: Počinje prodaja u regionu, objavljena i cena

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Najpovoljniji predstavnik Magic4 serije dostupan je i u regionu.

Izvor: Honor

Kompanija HONOR predstavila je nedavno globalnu verziju HONOR Magic4 Lite telefona, koja je od sredine aprila dostupna i u regionu.

Cena HONOR Magic4 Lite je 340 evra, a do 25. aprila kupci će na poklon dobiti i HONOR Choice Earbuds X bežične Bluetooth v5.2 slušalice.

HONOR Magic4 Lite izgleda izuzetno moderno i daleko atraktivnije u odnosu na ono što bi kupac očekivao od telefona ove cene, a glavne karakteristike su mu 6 nm procesor Snapdragon 695 u 5G varijanti, širok i ekran gotovo bez ivica brzine osvežavanja 120 Hz i 66 W HONOR SuperCharge brzo punjenje.

Naravno, ovaj telefon se oslanja i na svoje moćne kamere - trostruku pozadi, od kojih glavna ima 48 MP i selfi kameru rezolucije 16 megapiksela.

Od zanimljivosti tu je mogućnost proširenja RAM do 2 GB internom memorijom, a u prodaji su konfiguracije sa 6 ili 8 GB RAM i 128 ili 256 GB memorije. Ugrađen je Android 11 sa Magic UI 4.2 korisničkim okruženjem, a u paketu s telefonom dobijaju se punjač 66 vati, zaštitna gel maska, a na ekranu telefona je zaštitna folija.

Svi detalji o HONOR Magic4 Lite telefonu dati su u našoj vesti na linku, a telefon se u prodaji može kupiti kod ovlašćenih partnera i u mobilnim mrežama.

Tagovi